Home Onze camper Bucket list

Bucket list

Onze camper is al heel behoorlijk uitgerust, maar toch zijn er nog steeds een aantal zaken die we graag willen aanschaffen.  Soms gaat het om echte ‘nice-to-have’s’, in enkele gevallen gaat het om zaken die het dagelijkse leven in de camper aangenamer maken.

Wanneer we die zaken aanschaffen zal afhangen van een aantal factoren, maar wie op zoek is naar een cadeau voor ons heeft hier alvast een aantal ideeën.

Onze bucket list.

OmschrijvingInformatiePrijsLeverancierAangeschaft
BekerhoudersMiddels deze ombouwset is het mogelijk om het Fiat, Peugeot en Citroën dashboard te voorzien van twee bekerhouders en een telefoonhouder. Dit element komt op de plaats van het grote middels opbergvak. De set is compleet inclusief alle benodigde bevestigingsdelen en afdekkappen. Het eind resultaat is zoals het origineel bij de nieuwste Fiat modellen.

Als optie kan de set worden voorzien van een dubbele USB poort (zie foto's). Dit heeft een meerprijs van € 29,-.
139 EURCamper PassieJa
Led dagrijverlichting in voorbumperUnieke led dagrijverlichting met een eenvoudige en snelle (plug and play) aansluiting speciaal geschikt voor campers op basis van een Fiat Ducato, Peugeot Boxer of Citroën Jumper. Deze led lampen zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd incl. voertuig specifieke kabelset voorzien van spatwaterdichte stekkers.

Het voeren van dagrijverlichting is in veel Europese landen al verplicht (zie de afbeelding van de landkaart). Het grote voordeel bij het voeren van led dagrijverlichting is dat de gewone (energieverbruikende) verlichting uitgeschakelt kan blijven. Hierdoor blijft de camper aan de voorzijde goed zichtbaar en blijven de remlichten extra opvallen. Wanneer overdag gewone verlichting wordt gevoerd vallen de remlichten namelijk niet goed op.

Deze led lampen zijn CE gekeurd en voorzien van E keurmerk en passen precies in de bumper op de plaats waar normaal de mistlampen zitten. In de meeste camper bumpers zitten namelijk geen mistlampen gemonteerd en daarom is het middels deze set mogelijk om led dagrijlampen te plaatsten. De lampen zijn eenvoudig van buitenaf te plaatsen en de bumper hoeft dus niet gemonteerd te worden.

De randkleur van de lampen kan bijpassend aan de bumperkleur worden gekozen en is in drie kleuren leverbaar: zwart, wit en zilvergrijs

Een ander groot voordeel is dat de set is voorzien van een uniek schakelrelais dat enkel met 3 kabels wordt aangesloten rechtstreeks op de motoraccu (of accu punten). Hierdoor ontstaan er geen problemen / foutmeldingen in de originele electronica. Tevens heeft deze set een extra comfort optie, de ledlampen blijven namelijk na het afzetten van de motor nog ca 1 minuut doorbranden (parkeer licht functie)

De lampen kunnen nog eenvoudiger en sneller worden aangesloten wanneer er een 'zekering by pass' wordt bij besteld. Middels deze optie laat u de originele bekabeling intact.

Elke lampunit is voorzien van 4 highpower leds (4W) welke zorgen voor een mooie lichtbundel. Lampen met te veel ledlampen branden vaak te fel en ogen daarmee niet meer als origineel. De set is eenvoudig te installeren en wordt geleverd compleet met bekabeling , schakelrelais en foto handleiding.

De set is ook leverbaar voor Ford Transit , Renault Master en Opel Movano.

159 EURCamper PassieNee
ISOPLAIR FIAT Ducato298 EURCamping Car Plus24/10/2016